Σχετικά με εμάς Όροι Χρήσης Τρόποι Πληρωμής Τρόποι Αποστολής

2310745707 & 6949383298 - Χειροποίητα Κοσμήματα Magdalena's Art

Facebook Instagram
0 αντικείμενα στο καλάθι
Τιμή
€  € 
Ειδικές Παραγγελίες Magdalena's Art

Σχετικά με εμάς

Magdalena's Art - Χειροποίητο Κόσμημα

Kαλώς ήρθατε στον δικό μου κόσμο δημιουργίας.

Είμαι η Μαγδαληνή και ξεκίνησα πριν από μερικά χρόνια την κατασκευή κοσμημάτων σαν χόμπι, ώστε να ξεφεύγω από την καθημερινότητα μου, μέχρι τη στιγμή που άρχισα να ξεκλέβω χρόνο από το χόμπι μου για να επιστρέφω στην καθημερινότητα μου!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Madalena's Art αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, εύκολες και κυρίως αξιόπιστες αγορές.

Κάθε κόσμημα που θα συναντήσεις εδώ μέσα είναι μοναδικό και ιδιαίτερο,έχει πάντα μια λεπτομέρεια που το κάνει να διαφέρει από ένα όμοιο του που έφτιαξα,Τα Magdalena's Art είναι κοσμήματα καλλιτεχνικά, τα χαρακτηρίζει η μοναδικότητα των σχεδίων, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η διαχρονική τους αξία.

Τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά κοσμήματα της συλλογής Magdalena's Art είναι εμπνευσμένα από πολύτιμες στιγμές που γίνονται κόσμημα γεμάτα αναμνήσεις, κάθε κόσμημα κλείνει μέσα του ένα όμορφο κομμάτι της ζωής , μια μοναδική στιγμή, ένα συναίσθημα οπως την ένωση δυό ανθρώπων, την γέννηση και την βάφτιση ενός παιδιού, την συμβολική χειρονομία αγάπης στη Μαμά, Νονά, γιαγιά, φίλη, μπαμπα κοκ.

To κόσμημα Magdalena's Art έγινε το σημείο όπου "εκεί συναντάς τα όνειρά σου", απλά ή σύνθετα, μικρά ή μεγάλα, πολυτελή ή λιτά, πολύχρωμα ή ασπρόμαυρα, έντονα ή διακριτικά, λογικά ή τρελά, μοντέρνα ή παραδοσιακά.Δείτε τη φαντασία σας να παίρνει σάρκα και οστά μέσα απο το εργαστήριό μας, όπου κάθε σκέψη και επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε μας να σας φτιάξουμε το κόσμημα που ονειρεύεστε ή επιλέξτε κάποιο μέσα απο την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Διάλεξε το κόσμημα που νιώθεις πως φτιάχτηκε για σένα.

Επικοινωνία

  • 2310745707 & 6949383298
  • info@magdalenasart.gr
  • Θ. Χατζίκου 33, Μενεμένη Θεσσαλονίκη 56122

Newsletter